SPONSOR UTAMA

Please Post COMMENTS @ BOX CHAT If Found BROKEN LINKS or MISSING LINK

Sambil2 Download tu support & Klik2 link2 Kat bawah ne ae....



Kepada pengemar2 download sume..tlg support kempen YS aku nie erk....x susah pun,just klik2 jer link kat bawah ni...hehehehehe..klu rasa nk join komuniti YS nie,korang klik SINI..pastu SIGN IN DGN FACEBOOK..senang jer..renung2kan....

Tutorial Buat Duit Dgn Youthsays

FIRST PAYMENT 14/09/2011

SECOND PAYMENT 17/02/2012

THIRD PAYMENT 09/06/2012


klik>>8th & 9th September - Volkswagen Das Auto Show 2012. Reserve your tickets now!

Just klik iklan duit masuk..Join ini>>>>

Bukti Pembayaran NeoBux

Saturday, 28 January 2012

Peluang Partime

Assalammualaikum.....Kawan nak kenalkan satu program menjana duit secara sambilan sahaja.
Teman dah join bisnes ni dan terbukti duit dijamin masuk ke bank Malaysia.
Ni antara contoh cashout yang pernah dibuat dari bisnes ni. Cashout terus masuk dalam akaun paypal.
Duit dalam paypal tu boleh dikeluarkan terus ke maybank macam dalam contoh ni.
Ni pula bukti duit dari paypal tu dah masuk dalam maybank.

Cara nak buat bisnes partime ni:
-Daftar akaun paypal dulu (kalau belum ada). Refer sini untuk dapatkan akaun paypal percuma.
-Lepas tu baru daftar kat bisnes ni. Klik sini untuk tengok plan kerja sambilan ni.
-Kerja cuma klik iklan yang diberi. Download tutorial klik iklan. size 771KB MediaFire.





 


Info Penting tentang PayPal

Cara-Cara mendaftar Akaun PayPal
- Credit to ahPEkMC <--- Click To View
Pemilihan jenis akaun semasa mendaftar PayPal
- Pilih pakej PREMIER
Maklumat semasa daftar akaun PayPal
- Gunakan maklumat peribadi yang betul mengikut IC
- Paypal adalah online bank yang LEGAL macam maybank2u, RHB online, CIMBclicks etc.
Apa itu alamat PayPal??
- Alamat PayPal / PayPal Address adalah e-mail kita masa nak daftar akaun PayPal
- eg: Ops punya alamat paypal: ops84@yahoo.com.my (jadi, sama dengan e-mail Xor)
Cara nak verified akaun PayPal
- Gunakan Maybank2U (kad MayBank mesti ada gambar buah ceri merah) <--- Click To View
Cara nak keluarkan duit dalam akaun PayPal ke Local Bank
- Step 1: Add Local Bank ke PayPal dulu <--- Click To View
- Step 2: Then baru cashout Paypal Fund <--- Click To View


Info Strategi Bisnes

Jenis-jenis iklan
- Kenali kod warna iklan.<--- Click To View
Masa yg sesuai utk klik iklan warna oren (iklan yg wajib klik setiap hari)
- Download cara pengiraan waktu klik iklan. size 20.5KB MediaFire.<--- Click To View
Cara & masa nak sewa referral (bagi upgraded member)
- Abaikan jika anda adalah standard members.<--- Click To View
Hari yang sesuai untuk sewa referral (untuk GOLDEN member SAHAJA)
- Bergantung pada jumlah referral yang anda ada.<--- Click To View
Tukar Internet Time komputer
- Penting pada yang nak sewa referral.<--- Click To View
Cashout rules
- Tentukan samada nak guna PayPal, Alertpat atau Netteler sebagai payment processor.<--- Click To View
1001 himpunan info bisnes
- Koleksi info yang sangat berguna. Boleh refer sini dan fahamkan satu persatu.<--- Click To View


Legal Trick dalam Bisnes

Dapatkan Unlimited Ads setiap hari
- kita boleh klik ads dengan banyak lepas install adalert ni

Join ini sekarang>>>>>


  http://www.neobux.com/?r=ops84

3 comments:

Unknown said...

knpm blh dapat duit ke buat ni bro?

OPS said...

mesti la dpt kawan dah dpt x bnyk ade la dalam usd100 and dah witdraw ke maybank :):)

Ndee Sunbae said...

The current server time is 2014/04/22 13:34
Your advertisement clicks reset at 17:57

maaf, saya masih bingung ttg klik iklan mengikut server. waktu untuk click agar grafnya stabil kira2 antara jam berapa ya?

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...