SPONSOR UTAMA

Please Post COMMENTS @ BOX CHAT If Found BROKEN LINKS or MISSING LINK

Sambil2 Download tu support & Klik2 link2 Kat bawah ne ae....Kepada pengemar2 download sume..tlg support kempen YS aku nie erk....x susah pun,just klik2 jer link kat bawah ni...hehehehehe..klu rasa nk join komuniti YS nie,korang klik SINI..pastu SIGN IN DGN FACEBOOK..senang jer..renung2kan....

Tutorial Buat Duit Dgn Youthsays

FIRST PAYMENT 14/09/2011

SECOND PAYMENT 17/02/2012

THIRD PAYMENT 09/06/2012


klik>>8th & 9th September - Volkswagen Das Auto Show 2012. Reserve your tickets now!

Just klik iklan duit masuk..Join ini>>>>

Bukti Pembayaran NeoBux

Thursday, 2 June 2011

Panggilan Arwah (2011) (Malay) SDTV RMVB


Info
Plot: Drama Panggilan Arwah menceritakan kisah Amin (Zizan Nin), seorang graduan perubatan yang baru sahaja menamatkan pengajiannya pulang ke kampung halaman sementara menunggu tawaran berkhidmat sebagai doktor di hospital kerajaan.
Ketika berada di kampung, Amin sering bermimpi tentang ibu saudaranya, Sabariah (Tasha Shilla) yang diseksa dalam kubur dan meminta pertolongan daripada Amin.
Bingung dengan makna di sebalik mimpi tersebut, Amin cuba mencari kisah silam emak saudaranya daripada ibunya, Maimun (Kuza) tetapi ditegah oleh ayahnya, Badrul (Mahmud Ali Basha).
Amin gagal membezakan mimpi dan realiti dan memaksa dia menyiasat misteri Sabariah seorang diri dan akhirnya ayahnya membongkar rahsia hubungan Sabariah dengannya.
Sabariah merupakan ibu kandung kepada Amin namun telah dirahsiakan daripada pengetahuan orang ramai kerana bimbang akan kata-kata orang kampung yang menuduh Sabariah melahirkan anak luar nikah kerana melakukan zina dengan seorang ahli perniagaan dari Kuala Lumpur.
Kebenaran yang terbongkar itu mendorong Amin mencari ayah kandungnya yang sebenar dan terjawablah teka-teki yang menghantui dirinya selama ini bahawa dia merupakan anak sah hasil perkahwinan ibunya dengan ayahnya, Ramlan (Riezman Khuzaimi) sebelum bercerai.
Namun Sabariah terus muncul dalam mimpi Amin meminta pertolongan agar membantunya untuk dilepaskan daripada azab kubur akibat dosa silam yang dilakukannya. Kesudahannya bakal terjawab dalam drama penuh pengajaran ini.
Genre: Horror 
Language: Malay
Subtitle: None 
Format: RealMedia
Source: Panggilan Arwah 2011 SDTVRip XviD-QalesYaNo comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...